[vc_row css=”.vc_custom_1461082826336{margin-bottom: 60px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Verzenden naar België, Nederland en Luxemburg

GRATIS LEVERING BIJ BESTELLING BOVEN €75

DPD levering aan huis of op een adres naar keuze (€5,95)

Flexibele levering met Predict van DPD

Wil je precies weten wanneer je zending wordt geleverd? Kies dan Predict van DPD.

Deze innovatieve service bericht jou over de levering, tot op 1 uur nauwkeurig. Je wordt vooraf op de hoogte gebracht van het aflevermoment via een sms of een e-mail met de afleverdatum. De ochtend van de levering volgt een tweede bericht met het tijdvak van 1 uur waarin de chauffeur zal langskomen.

Een lastminutewijziging voor de levering? Met de inflight opties kan je de datum én de plaats van de levering aanpassen, tot 1 uur voor het moment van levering. Dankzij live tracking kan je bovendien jouw pakket volgen op een kaart en nagaan hoeveel stop de chauffeur nog moet uitvoeren voor hij aankomt. Deze service is beschikbaar op jouw pc, tablet en smartphone, voor alle pakketjes die worden verstuurd binnen België en Luxemburg.

Ben je niet thuis wanneer de DPD chauffeur langskomt? Je kan je pakket in een Pickup parcelshop afhalen.

Wanneer je niet thuis bent wanneer de DPD chauffeur langskomt, wordt je pakket naar een Pickup parcelshop in je buurt gebracht. Op deze manier heb je je pakket zo snel mogelijk in je bezit en bepaal je zelf wanneer je het gaat ophalen.

De DPD chauffeur laat een mededeling in je brievenbus achter met vermelding van het adres van de Pickup parcelshop en het tijdstip vanaf wanneer je het pakket kan ophalen. Je krijgt van DPD een e-mailbericht wanneer het pakket is aangekomen in de Pickup parcelshop.

Neem je identiteitsbewijs mee wanneer je je pakket gaat afhalen. Je krijgt 7 dagen tijd om het op te halen, daarna wordt het terug naar de afzender gestuurd.

Op www.dpd.be kan je de status van je pakket nagaan en vind je meer informatie over onze Pickup parcelshops (locaties, openingsuren…).

 

 

Word ik op de hoogte gehouden van het levertijdstip?

DPD informeert je altijd op voorhand over de dag van levering van je pakket. Komt die dag niet uit? Geen probleem, tot op 1 uur voor de levering kan je nog wijzigingen uitvoeren! Je kan het moment en het adres van levering laten wijzigen en je pakket

  • afhalen in een Pickup parcelshop in de buurt,
  • laten leveren op een andere dag,
  • laten leveren op een ander adres of
  • laten neerzetten op een veilige locatie.

Op de dag zelf word je per e-mail of sms geïnformeerd over het tijdvak van 1 uur waarin je pakket zal aankomen.

Wat als ik niet thuis ben op het moment van levering?

Geen probleem. Je pakket wordt naar een Pickup parcelshop in je buurt gebracht. Op deze manier heb je je pakket zo snel mogelijk in je bezit en bepaal je zelf wanneer je het gaat ophalen.

De DPD chauffeur laat een mededeling in je brievenbus achter met vermelding van het adres van de Pickup parcelshop en het tijdstip vanaf wanneer je het pakket kan ophalen. Je krijgt van DPD ook een e-mailbericht wanneer het pakket is aangekomen in de Pickup parcelshop.

Neem je identiteitsbewijs mee wanneer je je pakket gaat afhalen. Je krijgt 7 dagen tijd om het op te halen, daarna wordt het terug naar de afzender gestuurd.

Op www.dpd.be kan je de status van je pakket nagaan en vind je meer informatie over onze Pickup parcelshops (locaties, openingsuren…).

Kan ik mijn pakket volgen?
Ja, op www.dpd.be kan je de status van je pakket nagaan. Het enige wat je nodig hebt is het 14-cijferig pakketnummer.

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]